آمار
تبلیغات کلیکی سامانه گوگل پلاس و افزایش بازدید
چتروم جرقه ایرانی باکس کارت شارژ به قیمت دولتی و نمایندگی ایرانسل و همراه اول
املت مکزیکی - گروه اینترنتی جرقه ایرانی
X
تبلیغات
رایتل

گروه اینترنتی جرقه ایرانی

عاشقانه-خبری اس ام اس اهنگ موزیک شعر ادبی بهداشتی خدماتی-خفن-عکس-موبایل
چهارشنبه 10 خرداد‌ماه سال 1391

املت مکزیکی

املت مکزیکی


مواد لازم:
 روغن ذرت یا زیتون=یک قاشق غذاخوری
 پیاز خوردشده=یک عدد کوچک
 سیر خورده شده=2حبه
 زیره سبز پودر شده=1قاشق چای خوری
 چیپوتله پودر شده= 1قاشق غذاخوری
 فلفل دلمه ای رنگی خوردشده= 3عدد(سبز، قرمز، نارنجی) توی دستور جالاپنو نوشته که اگه داشتید از اون استفاده کنید
 پوره گوجه فرنگی یک قوطی یا 4پیمانه گوجه خوردشده
 لوبیا قرمز یک قوطی کنسروی
 نعناع یا پونه تازه خورد شده= یک قاشق غذاخوری
 گشنیز درشت خورد شده تازه= یک مشت پر
 تخم مرغ=4عدد
 پنیر چدار (من از پنیر پارمسان استفاده کردم)= 1/2پیمانه
 قارچ= 4عدد متوسط (تو دستورش نبود)


طرزتهیه:

 اول پیاز رو سرخ کنید با روغن تا طلایی بشه بعد سیر و زیره و پودر چیپوتله رو اضافه کنید حدود یک دقیقه تا عطرشون دریباد (باید اقرار کنم که زیره طعم و عطر عالی به این غذا میده) بعد فلفل دلمه ای های رنگی رو مریزیم یه کم از سفتی دربیان

 قارچ های خورد شده که قبلاً با آبلیمو یه کوچولو تفتشون دادیم رو بهمراه گوجه فرنگی و کنسرو لوبیا و نعنای خورد شده به مواد اضافه کنید و بذارید اونقدر آهسته مواد بجوشن که مایه مون غلیظ بشه. توی دستور لوبیای سیاه اومده اما من چون لوبیای سیاه نداشتم از کنسرو لوبیا قرمز استفاده کردم البته بعداً به این نتیجه رسیدم که اگه لوبیا رو خودم با آب گوشت درست کرده بودم و از کنسروش استفاده نمیکردم مزه بهتری به غذام میداد.

 حالا یه ظرف انتخاب کنید که بتونید مایه تون رو توش بریزید و توی فر بذارید، البته قبلش یه مقدار از مواد رو بریزید تخم مرغهارو توش بشکنید گشنیز روی مواد بپاشید بعد بقیه مواد رو دور تخم مرغ بریزد، اونوقت بذارید توی فر.

 5-8 دقیقه توی فر به دمای 350 درجه فارنهایت بذارید تا تخم مرغها ببنده.
 بعد ظرف رو دربیارید پنیر رو روش بپاشید 1دقیقه بذارید تو فر که صرفاً پنیر آب بشه.
 اینم بگم که من چون میخواستم تو اون ظرفه که عکسش هست درست کنم، مواد و تخم مرغهام رو نصف کردم و توی 2مرحله تو فر گذاشتم.