گروه اینترنتی جرقه ایرانی

عاشقانه-خبری اس ام اس اهنگ موزیک شعر ادبی بهداشتی خدماتی-خفن-عکس-موبایل

گروه اینترنتی جرقه ایرانی

عاشقانه-خبری اس ام اس اهنگ موزیک شعر ادبی بهداشتی خدماتی-خفن-عکس-موبایل

خورش به اصفهانی

خورش به اصفهانی

مواد لازم:
 گوشت خورشی 300 گرم
 به خورد شده 3لیوان
 آلو خشک 25 عدد
 پیاز خورد شده 1لیوان
 رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری
 شکر 1قاشق غذاخوری
 زعفران، زردچوبه، نمک به میزان دلخواه
 روغن کنجد 3قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
 ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید و بعد از طلایی شدن، تکه های گوشت، ادویه ها و مقداری آب جوشیده به آن اضافه کنید و بگذارید تا به مدت ۱ ساعت بپزند. در تابه ای دیگر به ها را تفت دهید تا نرم شوند. در مراحل پایانی پخت گوشت، آلوهای خیس خورده، به و شکر و زعفران را بیفزایید و پس از چند دقیقه جوش خوردن، رب را به آن اضافه کنید. به این ترتیب بعد از گذشت ۳۰ دقیقه، خورش آماده خوردن خواهد بود.

خورش به اصفهانی

مواد لازم:
 گوشت خورشی 300 گرم
 به خورد شده 3لیوان
 آلو خشک 25 عدد
 پیاز خورد شده 1لیوان
 رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری
 شکر 1قاشق غذاخوری
 زعفران، زردچوبه، نمک به میزان دلخواه
 روغن کنجد 3قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
 ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید و بعد از طلایی شدن، تکه های گوشت، ادویه ها و مقداری آب جوشیده به آن اضافه کنید و بگذارید تا به مدت ۱ ساعت بپزند. در تابه ای دیگر به ها را تفت دهید تا نرم شوند. در مراحل پایانی پخت گوشت، آلوهای خیس خورده، به و شکر و زعفران را بیفزایید و پس از چند دقیقه جوش خوردن، رب را به آن اضافه کنید. به این ترتیب بعد از گذشت ۳۰ دقیقه، خورش آماده خوردن خواهد بود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد