گروه اینترنتی جرقه ایرانی

عاشقانه-خبری اس ام اس اهنگ موزیک شعر ادبی بهداشتی خدماتی-خفن-عکس-موبایل

گروه اینترنتی جرقه ایرانی

عاشقانه-خبری اس ام اس اهنگ موزیک شعر ادبی بهداشتی خدماتی-خفن-عکس-موبایل

پیش غذا : چیپس کدو

پیش غذا :  چیپس کدو

مواد لازم :

کاغذ روغنی                 یک ورق

کدوی بزرگ                  2 عدد

موسیر                        یک عدد کامل

ماست                        4 قاشق غذاخوری

نمک                          نصف قاشق چایخوری

فلفل و آویشن              نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه :

کدوها را به صورت حلقه های نازک مثل چیپس  برش می زنیم. بعد در آب یخ فرو برده و در آرد سفید زده و در صافی می گذاریم.

در مرحله آخر قبل از سرخ کردن یک بار دیگه کدوها را سریع در آب قرار می دیم تا آرد به کدو بچسبد و در روغن بسیار داغ سرخ می کنیم. کدوهای سرخ شده را روی کاغذ روغنی چیده و روی ان نمک،فلفل و آویشن می زنیم. سپس در ظرف گذاشته و درون ان ماست و موسیر می گذاریم و سرو می کنیم. می تونید به جای ماست و موسیر از ماست موسیر آماده نیز استفاده کنید.

خواص کدو :‌ ضد چاقی و چربی خون

مفید برای کبد ، مرض قند ، سردرد ، بی خوابی ، درد دندان و گلو

***********************************************************************

غذای اصلی :   خورشت قارچ برای 4 نفر

مواد لازم :

جوجه                  500 گرم

قارچ                    500 گرم

پیاز                      2 عدد بزرگ

آرد گندم              یک قاشق غذاخوری

آب لیمو تازه         3-2 قاشق غذاخوری

زعفران                نصف قاشق چای خوری

روغن مایع

نمک

فلفل سیاه

طرز تهیه :

پیازها رو بصورت کوچک و باریک باریک برش می زنیم و در روغن مایع سرخ می کنیم تا زمانیکه طلایی بشه.

جوجه رو قطعه قطعه کرده و با پیازها سرخ می کنیم تا رنگش عوض بشه.

سپس یک لیوان آب داغ ، نمک و فلفل سیاه (به مقدار لازم)  اضافه می کنیم به مواد و روی درجه متوسط گاز به مدت 20 دقیقه میذاریم تا خوب پخته بشه.

قارچ رو قبل از شستن ده دقیقه توی آب‌نمک بگذارید تا شن‌هایی که داخلشه بیرون بریزه و بعد بشویید و در آب ‌لیمو ، در قطعات کوچک خرد کنید.خرد کردن در آبلیمو باعث میشه تا موقع پخت سیاه نشن.

در ماهیتابه ای جدا قارچ هارو با روغن به مدت 5 دقیقه سرخ کنید .

آرد گندم رو در قارچ ها ریخته و خوب مخلوط کنید و بذارید کمی بیشتر سرخ بشن.

سپس جوجه ها رو به قارچ ها اضافه کنید ، زعفران و 3-2 قاشق آبلیمو به مواد بزنید و بگذارید 5 تا 10 دقیقه با درجه حرارت کم  پخته شود.

حتی می توانید در این مرحله نمک و فلفل با توجه به زائقه خودتون اضافه کنید ولی فراموش نکنید که حتماً غذا رو بچشید که با توجه به مواد اضافه شده در مراحل قبل شور یا ترش نشده باشه.( که بعد نیاین یقه ی منو بگیرین! )

این خورشت رو می تونید با پلو میل کنید.

خواص قارچ : تقویت استخوان ها …quot; رفع خستگی …quot;دارای ویتامین B2  - جبران ویتامین D  ( یک پرس قارچ روزانه 200 گرم نیاز روزانه به این ویتامین را تامین می کند)

***********************************************************************

دسر : ژله انار طبیعی

از ملزومات خوردنی های شب یلدا، ( اناره) که معمولاً خانم خونه زحمت آقا رو کم می کنه و انارهارو دونه می کنه! بعضی ها به انار ، نمک یا گلپر هم اضافه می کنند. این دیگه به سلیقه شما بستگی داره. اول از همه توصیه می کنم اگر حوصله تهیه ژله طبیعی ندارین با پودر ژله کار خودتونو راحت کنید و برای اینکه از توصیه های من حتماً استفاده کرده باشید ، داخل ژله انار دونه شده بریزید !

مواد لازم :

آب انار              2 لیوان

شکر                یک لیوان

آب گرم             نصف لیوان

پودر ژلاتین        2 قاشق غذاخوری

طرزتهیه

شکر را در آب میوه حل می کنیم.

پودر ژلاتین را هم در آب گرم حل می کنیم و به آب میوه اضافه می کنیم و هم میزنیم.

دونه های انار رو به مواد اضافه کرده سپس در یخچال می گذاریم تا کاملا ببندد.

خواص انار :‌ مقوی برای قلب و کلیه …quot; مفرح …quot; دفع کننده چربی ،اوره ، کلسترول و رفع کننده سموم اغلب عفونتهای داخلی ، دافع حرارت - دارای آهن و عناصر دیگر (‌ به همین دلیل دیر هضم است) …quot; رفع اسهال - اب انار شیرین باشکر ونشاسته برای درد سینه وسرفه توصیه می شود. برگ انار در ضعف معده ، کمی اشتها ، تهوع ، ضعف عمومی ، تصفیه خون ، خاصه در دختران جوان و دررفع میگرن بسیار مفید است.

ماده غذایی                          مقدار                         کالری موجود انار

دانه انار                             100 گرم                            60

انار کامل با پوست               100 گرم                             35

امام صادق(ع) می فرماید : به کودکان خود انار بخورانید زیرا آنها را زودتر به حد جوانی می رساند.

در صد گرم دانه انار مواد زیر موجود می باشد :

انرژی 38 کالری

آب 82 گرم

پروتئین 0/4 گرم

چربی 0/3 گرم

مواد نشاسته ای 10 گرم

کلسیم 4 گرم

سدیم 3 میلی گرم

پتاسیم 260 میلی گرم

آهن 0/5 میلی گرم

ویتامین ب 1 0/2 میلی گرم

ویتامین ب 2 0/03 میلی گرم

ویتامین ب 3 0/02 میلی گرم

ویتامین ث 4 میلی گرم

***********************************************************************

نکات آشپزی :

برای از بین بردن شوری بیش از حد غذا ، چاره کار سیب زمینی یا شکر و سرکه هست.البته این مواد بستگی به غذای شما داره.برای مثال میتونید چند قاچ سیب زمینی خام رو داخل خورشت بندازین و در پایان آنرا خارج کنید.اگر غذای شما سیب زمینی داشت ؛ سیب زمینی های خام رو جای گزین سیب زمینی های پخته کنید.

روش دیگه اضافه کردن یک قاشق سرکه و یک قاشق شکر هست که برای هر غذایی توصیه نمیشه.

***********************************************************************

دانستنی های آشپزی :  تفاوت سمبوسه و پن کیک

سمبوسه رو که حتما همه تون می شناسید . خمیر نازکی مثل نون لواش است که لاش مواد می ریزند و به شکل مثلث می پیچند و توی روغن زیاد سرخ می کنند . پن کیک معمولا این جوری صرف می شه که گرد و صاف می گذارند توی بشقاب و روش شربت یا عسل یا مربا و غیره می ریزند و با کارد می برند و با چنگال برمی دارند می خورند . یا این که چندتا پن کیک رو می گذارند روی هم و یا لابه‌لا چاشنیش رو می ریزند یا اون بالای بالا و بعد با کارد برش می دهند .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد