گروه اینترنتی جرقه ایرانی

عاشقانه-خبری اس ام اس اهنگ موزیک شعر ادبی بهداشتی خدماتی-خفن-عکس-موبایل

گروه اینترنتی جرقه ایرانی

عاشقانه-خبری اس ام اس اهنگ موزیک شعر ادبی بهداشتی خدماتی-خفن-عکس-موبایل

آش آبادان

آش آبادان

 

مواد اولیه:


بلغور دو پیمانه
 برنج یک پیمانه
 گوشت گوسفندی بدون استخوان 800 گرم
 تره خرد شده چهار پیمانه
 عدس یک پیمانه
 لوبیا سفید نصف پیمانه
 نخود نصف پیمانه
 نمک و فلفل به میزان لازم
 زردچوبه و ادویه کاری به میزان لازم
 پیاز یک عدد
 پیاز داغ و گرد لیموعمانی به میزان لازم


طرز تهیه:
 گوشت را با پیاز، نمک و زردچوبه می‌پزیم. حبوبات را هم جداگانه پخته و کنار می‌گذاریم.

 برنج و بلغور را روی حرارت گذاشته و می‌گذاریم بپزد. سپس حبوبات پخته شده تره، نمک، زردچوبه، فلفل و ادویه کاری را می‌افزاییم، پس از مخلوط کردن، گوشت پخته شده را با گوشت‌کوب کوبیده و به مواد فوق اضافه کرده و هم می‌زنیم. در این مرحله‌ آش را باید خوب هم زد تا ته نگیرد و همه مواد خوب مخلوط شده و کشدار شود تا به غلظت حلیم برسد.

 سپس با پیاز داغ، گرد لیمو عمانی و کمی ادویه مخلوط تزئین می‌کنیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد