میگو با سس خردل
زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر:
پیاز خرد شده: 4/1 پیمانه
سیر کاملا خرد شده: 2 حبه
روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری
آب سیب: 4/1 پیمانه
خردل: 2 قاشق غذاخوری
فلفل: 8/1 قاشق چایخوری
میگوی پوست کنده متوسط : 340 گرم
گوجه فرنگی کوچک: یک عدد تخم گرفته و برش خورده
طرز تهیه:
1- در یک تابه نچسب، پیاز و سیر را در روغن تفت دهید تا نرم شوند.
2- آب سیب، خردل و فلفل را به ظرف اضافه کنید و آنها را بجوشانید، سپس حرارت را کم کنید.
3- میگوها را درون مواد در حال جوش بریزید و آنها را تا زمانی که صورتی رنگ شوند بپزید.
4- گوجه فرنگیهای خرد شده را به محتوای ظرف اضافه کنید و بگذارید بپزند.