آهنگ جدید بابک تیغه به همراه Fotros به نام اولین عشق
تاثیر قنداق کردن و پستانک
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بعضی از محققان معتقدند که قنداق کردن یعنی نوعی پیچاندن کودک در ملافه یا پارچه که در پیشگیری از نشانگان مرگ ناگهانی کودک موثر است زیرا کمک میکند که کودک راحتتر به پشت بخوابد. اگر نوزاد هنگام خواب از جا میپرد، حرکات بدنش او را بیدار خواهد کرد. قنداق کردن، این حرکات را محدود میسازد و به او احساس امنیت میدهد. از طرف دیگر بعضی معتقدند که قنداق کردن میتواند درجه حرارت را بالا ببرد. بنابراین اگر شما نوزاد را قنداق میکنید، از ملافه نازک استفاده کنید و دقت کنید اتاق زیاد گرم نباشد و البته هرگز کودکی را که قنداق شده است، روی شکم نخوابانید. مطالعات اخیر نشان میدهند که میزان بروز نشانگان مرگ ناگهانی در شیرخوارانی که از پستانک استفاده میکنند، کمتر میشود. احتمالا به این دلیل که احتمال خواباندن کودکی که پستانک دارد، روی شکم کمتر است البته از آنجایی که ابتلا به عفونت گوش، احتمال کوتاه شدن زمان تغذیه با شیر مادر و مشکلات دندانی با استفاده از پستانک افزایش مییابد، متخصصان برای صدور دستورالعمل استفاده از پستانک به عنوان وسیلهای برای پیشگیری از نشانگان مرگ ناگهانی کودک منتظر نتایج مطالعات آینده هستند.
آقای دکتر! اصلا چرا ناخنها ریشریش میشود؟
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ناخنها، تحت تاثیر عوامل مختلفی دچار اختلال میشوند. بیماریهای داخلی، بیماریهای پوستی و عوامل محیطی و ترکیبات آرایشی بهداشتی همگی میتوانند روی ناخنها تاثیر بگذارند و در ایجاد بیماریهای ناخن موثر باشند. اگر به ناخنهای خود خوب دقت کنید، میبینید که در قسمت بالای ناخن در جایی که به پوست متصل میشود یک بخش وجود دارد که مثل چسب پوست را به ناخن چسبانده است و مانع ورود اجسام خارجی و رطوبت به شکاف بین صفحه ناخن و چین بالای ناخن میشود. به این لایه محافظ اصطلاحا کوتیکول میگویند. ریشریش شدن ناخنها در اثر گسترش بیش از حد کوتیکول و جدا شدن آن از چینهای دور ناخن ایجاد میشود. این ضایعات گاه دردناک و ناراحت کننده هستند و بیمار اغلب به طور دایم کوتیکول ناخنهایش را میکند. این مشکل اساسا در افرادی که پوست خشک داشته و در شستشوی دستها زیادهروی کرده و یا از شویندههای نامناسب استفاده میکنند، رخ میهد.
آش کشک سنندج
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
مواد لازم:
گوشت گوسفند 500 گرم
برنج 3 فنجان
نخود 1 فنجان
پیاز داغ عسلی 3 قاشق سوپخوری
نعناع 2 قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز 1 عدد
شوید یا شبت 100 گرم
جعفری ساطوری شده 100 گرم
گشنیز 100 گرم
مرزه 100 گرم
سبزی کوهی یا کاشمه قدری
کشک 1 فنجان
دارچین 1 قاشق مرباخوری
گلپر 1 قاشق مرباخوری
گل محمدی 1 قاشق مرباخوری
جوز هندی 1 قاشق مرباخوری
تخم گشنیز 1 قاشق مرباخوری
رازیانه 1 قاشق مرباخوری
زیره 1 قاشق مرباخوری
تخم مرغ 1 عدد
زردچوبه قدری
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه:
گوشت ران گوسفند باشد، برنج خرد و شسته باشد، پیاز سرخ شده باشد، نعناع تفت داده شده یا در اصطلاح نعناع داغ باشد، سبزی معطر باشد، سبزی کوهی در صورت موجود بودن کاشمه باشد، کشک ساییده باشد، ادویه شامل دارچین، گلپر، گل محمدی، جوز هندی، تخم گشنیز، رازیانه و زیره باشد که همگی پودر شده اند.
طرز تهیه آش:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
نخود را خیس کرده و با گوشت میپزیم، بعد برنج و نمک را به آن اضافه کرده تا برنج مثل کته نرم و له شود. سپس سبزی کاشمه خشک شده را از قبل خیس و صاف میکنیم و با برنج و گوشت مخلوط میکنیم. کشک ساییده را آرام آرام در چند مرحله اضافه میکنیم و هم میزنیم (با حرارت کم) وقتی خوب مخلوط شد نصف کوفتهها را داخل آن میریزیم و به هم میزنیم، حرارت را خاموش میکنیم.
نکته: در هنگام پختن، آب آش برچیده میشود. هربار مقداری آبجوش اضافه کرده و هم میزنیم. این آش مثل بقیه آشها باید مقداری شل و روان باشد.
آش را در ظرف مورد نظر میکشیم و روی آن را با کشک 4 قسمت میکنیم و در هر قسمت تعدادی کوفته ریزه، نعناع داغ، پیاز سرخ شده و مقداری گردو برای تزیین استفاده میکنیم.
مواد لازم برای دو نفر:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
سه تا بادمجان
یک دانه تخم مرغ
دو قاشق سوپ خوری کشک
دوتا پیاز
پنج تا حبه سیر
یک قاشق سوپ خوری نعناع خشک
نمک و فلفل و زردچوبه
روغن مایع مخصوص سرخکردنی
بادمجانها را پوست بگیرید، ورقه ورقه کنید و بگذارید ربع ساعتی در آب نمک بمانند. به این ترتیب تلخی آنها گرفته میشود. بعد با دستمال آب آنها را گرفته به ترتیبی که گفتم مقدار خیلی کمی تخممرغ رویشان بمالید و دانه دانه در تابه بگذارید. بادمجانهای سرخ شده را داخل قابلمه ای بریزید. وقتی همه بادمجانها سرخ شد، یک استکان آب و کشک و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه توی قابلمه بریزید و بگذارید کشک و بادمجان با حرارت کم بپزد. به این ترتیب بادمجانها در کشک له می شوند و طعمها باهم قاطی می شود.
پیازها را خرد کرده در تابه سرخ کنید. همین که پیاز سرخ شد، سیرهای خرد شده را به آن اضافه کنید. یکی دو دقیقه تفت بدهید و نمک و فلفل و زردچوبه بزنید. حالا زیر تابه را خاموش کنید و نعناع را روی پیاز و سیر بپاشید. نعناع خیلی سریع می سوزد و سیاه می شود. این است که بهتر است به محض اضافه کردنش به سیر و پیاز، تابه را از روی اجاق بردارید.
اگر گردوی چرخ کرده دارید، میتوانید روی غذا بپاشید. این غذا با پیاز سفید و ترشی خیلی خوشمزه است.
اینکه ما میخواهیم خود را بیشتر از آن چیزی که هستیم، نشان دهیم ناشی از کدام احساس است؟
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
این موضوع نشان میدهد که فرد به ظرفیت و شایستگیهای خود قانع نیست. مثلا خود را بهعنوان یک فرد ثروتمند یا تحصیلکردهای مثلا با عناوین دکتر یا مهندس معرفی میکند زیرا احساس خود بزرگانگاریاش به درستی شکل نگرفته است و سعی میکند به این طریق کمبودش را بپوشاند. وقتی که ما به جای انسانیت آدمها، ثروت و قدرت و مدرک آنها را ببینیم، آنوقت، افرادی که این ویژگیها را ندارند سعی میکنند به چهره خود نقاب بزنند و مثلا اگر ثروت ندارند با سیلی صورت خود را سرخ کنند. آموزههای دینی ما میگویند که با کرامتترین انسان آنهایی هستند که تقوا دارند. اگر چنین دیدی حاکم شود که همه دارای حرمت هستند و جامعه به همه افرادی که در آن زندگی میکنند، نیاز دارد آن وقت لازم نیست که ما دایما به صورت خود نقاب بزنیم. این نقابها ما را از خودمان دور میکند. این مساله باعث مشکلات روانی مانند استرس، تنش و اضطراب میشود چون ما نمیتوانیم خودمان را گول بزنیم و دایما میترسیم که کاری به ما بسپارند که نتوانیم انجام دهیم. این تنش مداوم باعث اختلالات اضطرابی و افسردگی میشود.
معرفی هرم غذایی و گروه های غذایی
مقدمه و معرفی هرم غذایی
چگونه می توان تغذیه درست داشت؟
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تغذیه صحیح یعنی رعایت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه.تعادل به معنی مصرف مقادیر کافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن است وتنوع یعنی مصرف انواع مختلف مواد غذایی که در ۴ گروه اصلی غذایی معرفی می شوند.
بهترین راه اطمینان از تعادل و تنوع در غذای روزانه استفاده از هر ۴ گروه اصلی غذایی است.
۴گروه اصلی غذایی عبارتند از: گروه نان و غلات، گروه میوه ها وسبزی ها، گروه شیر و لبنیات و گروه گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغزها.
در هر گروه، مواد غذایی دارای ارزش غذایی تقریبا” یکسان هستند و می توان از یکی به جای دیگری استفاده کرد.
مقایسه مقدار مصرف روزانه از گروه های غذایی را می توان با استفاده از شکل یک هرم نشان داد.
کله جوش
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
مواد لازم:
- پیاز 1 عدد متوسط
- گردوی خرد شده یک قاشق مرباخوری
- کشک ساییده 3 تا 5 قاشق غذاخوری
- نعناع خشک یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز را خلال کرده، با مقدار کمی روغن آن را سرخ کنید و به آن کمی زردچوبه بزنید.
به پیاز داغ، نعناع خشک را اضافه کنید و آن را تفت دهید. (مراقب باشید نعناع نسوزدپ9
یک لیوان آب روی نعناع داغ بریزید و کشک را به آن اضافه کنید. به آن نمک
و فلفل بزنید. پس از آنکه چند جوش زد، گردو را اضافه کنید و آن را از روی گاز بردارید.
گرفتار عشق
یک لحظه با شکستن قلب مهربانت ، قلب من نیز میشکند ، اینگونه دلگیر نباش ،
یک لحظه غم تو مرا به ماتم مینشاند!
یک لحظه اشک ریختنت ، دلم را میسوزاند، اشک نریز که یک عمر مرا گریان خواهی دید!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
طاقت ندارم ببینم که از لحظه های در کنار من بودن اینگونه پریشانی ،
اگر تو را آزار میدهم دست خودم نیست ، عاشقم و دلم نمیخواهد که روزی دوباره تنها شوم!
اگر تو را با حرفهایم میرنجانم مرا ببخش ، من گرفتار توام ، طاقت بی تو بودن را ندارم!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
اگر یک روز بی تو باشم ، دنیا برایم تیره و تار خواهد بود ، بیخیال زندگی ،
من نیز خواهم رفت ، به جایی که دیگر حس نکنم که بی تو هستم !
یک لحظه با سکوتت ، صدای فریاد مرا خواهی شنید ،
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
سکوت نکن ، تا ناله نکند قلبی که طاقت سکوت تلخ تو را ندارد!
یک لحظه با نبودنت مرا به آتش خواهی کشید، حالا که آمدی برای همیشه با من باش که طاقت سوختن را ندارم!
دیگر تنی ندارم برای سوختن ، هر که آمد مرا سوزاند ، نابود کرد مرا ،
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تو دیگر با ما اینگونه نباش ، مرا دوست داشته باش ، همیشگی باش!
یک لحظه بی محبتی ببینم ، از غم و غصه میمیرم ،
یک لحظه حس کنم که از من خسته ای ،دیگر به من نگو چرا اینک دلشکسته ای؟!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
نمیخواهم یک لحظه دور از تو باشم ، وای به آن روزی که یک عمر بی تو باشم ،
آن روز عمری باقی نخواهد ماند ، زیرا در همان لحظه ی رفتنت ، دیگر مرا نخواهی دید!
مانیکور و پدیکور میتواند باعث عفونت ناخن شود
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
عادت دارید برای پدیکور و مانیکور هر ماه به آرایشگاه بروید؟ و یا در خانه با ناخنگیر و یا قیچی ناخنهایتان را ناخنهایتان را خودتان کوتاه میکنید؟ اصلا در خانه شما هرکس یکسری وسایل کوتاه کردن ناخن مخصوص به خودش دارد و یا از یک وسیله مشترک استفاده میکنید؟ وقتی ناخنهایتان ریشه میکند با چه وسایلی به جانشان میافتید؟ شاید آسانتر روش را انتخاب میکنید و با دندان ریشه ناخن را از ته جدا میکنید؟....
اگر شما هم همین سوالات را دارید با ما در گفتگو با دکتر بهروز باریکبین، متخصص پوست و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همراه باشید تا اصول کوتاه کردن و فرم دادن به ناخنها به صورت بهداشتی و سالم را یاد بگیرید.
اس ام اس لاو
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
مسج اورژانسى:همین آلان که دارى مسج مى خونى،خودت روماچ کن، دلتنگت شدم!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
پیش ما سوختگان مسجد و میخانه یکیستحرم و دیر یکی صبحه و پیمانه یکیستاین همه جنگ و جدل حاصل کوته نظریستگر نظر پاک کنی کعبه و بتخانه یکیست
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تودنیا طالب سه چیزباش یه گل برای یه روز یه ستاره برای یه شب یه دوست خوب برای
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
یادت باشه عکستو برام بفرستی
آخه فردامیخوام ورق بازی کنم
تک دلم نیست
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ازم پرسیدمنوبیشتردوست داری یازندگیتو؟گفتم زندگیمو!نپرسیدچرا؟بغض کرد،گریه کرد .....رفت!اماهیچ وقت نفهمیدکه همه زندگیم خودش بود.!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
افسوس که عشق جاودانه نیست.عشق گل سرخیست که طاقت طوفان را ندارد. عشق یک خاطره سبز است که از آمدن پاییز میترسد
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
میدونی اوج رفاقت کجاست؟به یاد رفیقی باشی که به یادت نیست، من الان تو اوج رفاقتام.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تمام امیدآسیابان به وزش باده تاآسیابش از کارنیافتده،قلبم آسیاب، خودم آسیابان ونفسهایت باد.!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
باران رابه خاطررطوبتش گل رابخاطرلطافتش وتورابه خاطرمحبتت دوست میدارم
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
روی آن شیشه تبدار تورا"ها"کردم،اسم زیبای تورابانفسم جاکردم،شیشه بدجوردلش ابری وبارانی شد،شیشه رایک شبه تبدیل به دریاکردم، باسرانگشت کشیدم به دلش عکس تورا،عکس زیبای توراسیرتماشا کردم
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
هنوز در به در کوچه های خاطره ام / هنوز اسم تو مانده گوشه حنجره ام /هنوز مثل نخستین نگاه عاشق تو / در انحصار غم عشق در محاصره ام
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
چرا رو نقاشی ها بی خودی سایه می زنی
این همه حرف خوب داریم حرف گلایه می زنی
اگه منو دوست نداری اینو راحت بهم بگو
چرا با حرفات و نگات بهم کنایه می زنی
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
میل دریا گر کنی ، من دیده را دریا کنم
میل صحرا گر کنی ٬ من سینه را صحرا کنم
نا امیدم گر کنی میمیرم اما باز هم
در همان حالت که میمیرم دعایت می کنم
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
سلام. این چه اخلاق بدیه که تو داری؟ چرا هر چی از آدم می گیری دیگه پس نمی دی؟
نمی گی من دلمو لازم دارم؟
ما چرا نقاب به صورت میزنیم؟
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
«انسان از ابتدای تولد دو ویژگی جالب دارد. یکی ویژگی خود بزرگبینی، مورد تحسین واقع شدن و آرمانی بودن است و ویژگی دیگر اطرافیان و دیگران را مورد تحسین قرار دادن و آنها را بزرگ دانستن است. وقتی که احساس اولی رشد کند، فرد به جایگاه رهبری، اقتدار و فرماندهی میرسد و اگر وجه دوم رشد پیدا کند فرد به شخصی پیرو و فرمانبر تبدیل میشود.»...
دکتر احمدعلی نوربالا، روانپزشک از این مقدمه استفاده میکند تا به این سوال ما جواب بدهد که: «چرا ما آدمها گاهی خودمان نیستیم؟ چرا عادت کردهایم هرازگاهی نقاب به صورت بزنیم و خودمان را جور دیگری نشان بدهیم؟» دکتر نوربالا در ادامه میگوید:
وقتی که ما فرزندمان را پس از انجام کارهای خوب مورد تشویق قرار میدهیم، احساس ارزشمندی در او به وجود میآید و خود را برتر از همه میبیند. او به مروز زمان متوجه میشود که بدون پدر و مادرش لحظهای قادر به زندگی نیست زیرا آنها هستند که نیازهایش را برطرف میکنند. اما به مرور متوجه میشود که برخی از کارهایش مورد تقبیح است و پدر و مادرش هم دانای کل نیستند و نمیتوانند به تمام نیازهای او پاسخ گویند و قدرت آنها نیز بیپایان نیست. به چنین وضعیتی ناکامی بهینه میگوییم زیرا اگر چه شکست محسوب میشود ولی فرد به دنبال این شکست درصدد رفع نواقصش برمیآید و خود را با واقعیت تطبیق میدهد که این مساله زمینهساز موفقیت میشود. به شناخت فرد از خود در این حالت، خودپنداره میگوییم که با توجه به شناخت فرد از توانمندیها و ویژگیهای مثبت و منفیاش شکل میگیرد. اگر این خود واقعی با آن خودی که دیگران از آن انتظار دارند، یکسان باشد، آن وقت فرد از یک عزت نفس مناسب برخوردار میشود. اما اگر خود ایدهآل و خود واقعی یکسان نباشند آن وقت فرد برای رسیدن به خود ایدهآل مجبور به زدن نقابهای مختلف میشود.
هرم غذایی چیست؟
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
هرم غذایی، گروه های غذایی و موادی که در هر گروه جای می گیرد را معرفی می نماید.
قرار گرفتن موادغذایی در بالای هرم که کمترین حجم را در هرم اشغال می کند به این معنی است که افراد بزرگسال باید از این دسته از مواد غذایی کمتر مصرف کنند (مانند قندها و چربی ها)
هر چه از بالای هرم به سمت پایین نزدیک می شویم حجمی که گروه های غذایی به خود اختصاص می دهند بیشتر می شود که به این معنی است که مقدار مصرف روزانه این دسته از مواد غذایی باید بیشتر باشد.
شناسایی گروههای غذایی به عنوان راهنمایی برای تعذیه کلیه گروههای سنی در جامعه ضروری است و پایه و اساس برنامه ریزی غذایی همه افراد می باشد که البته در گروههای سنی مختلف قابل انطباق با شرایط ویژه آن گروه بوده و در فصل مربوطه به تفاوت در سهم گروههای غذایی و توصیه های تغذیه ای خاص آن اشاره شده است.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
گروه نان و غلات
این گروه شامل انواع نان، برنج، ماکارونی، گندم و جو است.
مواد مغذی مهم: انرژی، بعضی از انواع ویتامین های گروه ب، آهن و مقداری پروتئین.
واحد اندازه گیری: هر واحد از این گروه برابر است با یک برش ۳۰ گرمی از انواع نان (به اندازه یک کف دست از نان سنگک، بربری یا تافتون در مورد نان لواش چهار کف دست معادل ۳۰ گرم است)، نصف لیوان ماکارونی یا برنج خام معادل یک لیوان از شکل پخته آن ها، نصف لیوان غلات خام معادل یک لیوان پخته غلات.
مقدار مصرف: برای افراد بزرگسال سالم مصرف روزانه حداقل تا ۱۱ واحد توصیه می شود. این گروه برای تامین انرژی، رشد و سلامت دستگاه عصبی لازم است.
نکات مهم در استفاده از گروه نان و غلات
۱- بهتر است برنج به صورت کته مصرف شود.
۲- بیشتر از نان های حاوی سبوس (مثل نان جو و سنگک) استفاده شود.
۳- برای کامل کردن پروتئین گروه نان و غلات بهتر است آن ها را به صورت مخلوط با حبوبات مصرف کرد (مثلا” عدس پلو، باقلا پلو، عدسی با نان و غیره)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
گروه میوه ها و سبزی ها
این گروه شامل مواد زیر است:
الف- سبزی ها و میوه های غنی از ویتامین C (مثل سبزی های برگی، گوجه فرنگی وفلفل دلمه ای و میوه هایی مثل مرکبات)
ب- سبزی ها و میوه های غنی از ویتامین A شامل سبزی ها و میوه های به رنگ زرد، نارنجی، قرمز و سبز تیره و سبزی های برگی (مثل اسفناج، هویج، گوجه فرنگی، طالبی، زردآلو و شلیل)
ج- سایر سبزی ها یا میوه ها (مثل سیب، موز، هلو، گلابی، انواع توت ها، گیلاس، انگور، هندوانه، کرفس، بادمجان، کدو، سبزی خوردن، قارچ، پیاز، سیب زمینی و کاهو)
مواد مغذی مهم: انواع ویتامینها، انواع املاح و فیبر.
واحد اندازه گیری: هر واحد از این گروه برابر است با یک عدد میوه متوسط (یک عدد سیب یا پرتقال یا هلو) یا یک چهارم طالبی متوسط یا نصف لیوان حبه انگور یا ۳ عدد زردآلو یا نصف لیوان آب میوه و یا یک لیوان سبزی برگی مثل: کاهو و سبزی خوردن یا نصف لیوان سبزی پخته یا یک لیوان سبزی خام خرد شده یا یک عدد سیب زمینی متوسط.
مقدار مصرف: بـــرای افـــراد بزرگسال سالم روزانه ۴ -۲ واحد میوه و ۵-۳ واحد سبزی توصیه می شود. این گروه برای حفظ مقاومت بدن در برابر عفونت ها، ترمیم زخم، بهبود دید در تاریکی و تقویت بینایی و سلامت پوست ضروری است.
نکات مهم در استفاده از گروه میوه ها و سبزی ها
۱- روزانه یک واحد یا بیشتر از میوه ها و سبزی های غنی از ویتامین C و حداقل یک روز در میان یک واحد از میوه ها یا سبزی های غنی از ویتامین A مصرف شود.
۲- قبل از مصرف سبزی ها و میوه ها باید آن ها را به دقت شست و ضد عفونی کرد.
۳- برای شستن سبزی ها پس از پاک کردن و شستشوی اولیه ابتدا باید آن را در ۵ لیتر آب ریخته و نصف قاشق چای خوری (۵ قطره) مایع ظرفشویی به آن اضافه کرد و به هم زد. پس از ۵ دقیقه سبزی از روی کفاب جدا شود و با آب سالم شسته شود. این کار برای جدا شدن تخم انگل از سبزی ها ضرورت دارد. برای ضد عفونی نمودن باید نصف قاشق چای خوری پودر پرکلرین در ۵ لیتر آب اضافه کرد، سبزی را ۵ دقیقه در آن قرار داد سپس مجددا” با آب سالم شسته و مصرف کرد.
۴- میوه هایی که پوست آن ها خوردنی است با پوست مصرف شود البته لازم است پوست این میوه ها کاملا” شسته شود.
۵- برای پختن سبزی ها از آب کم استفاده شود، آب حاصل از پختن سبزی ها در غذا استفاده شود.
۶- هنگام پختن سبزی در ظرف را باید بست.
۷- سبزی ها تازه مصرف شود و پس از خرد کردن بلافاصله پخته شود.
۸- پس از جدا کردن پوست میوه از قرار دادن آن در مجاورت هوا خودداری شود زیرا ویتامین های آن مخصوصا” ویتامین C از بین می رود.
۹- بهتر است سبزی ها به صورت خام مصرف شود چون ویتامین های آن بیشتر حفظ می شود.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
گروه شیر و لبنیات
این گروه شامل شیر، ماست، پنیر، کشک و بستنی است.
مواد مغذی مهم: پروتئین، کلسیم، فسفر، بعضی از انواع ویتامین های گروه B و ویتامین A.
واحد اندازه گیری: هر واحد از این گروه برابراست با یک لیوان شیر یا یک لیوان ماست یا ۶۰-۴۵ گرم پنیر (دو قوطی کبریت پنیر) یا یک لیوان کشک پاستوریزه یا یک و نیم لیوان بستنی.
مقدار مصرف: برای افراد بزرگسال سالم مصرف روزانه ۳-۲ واحد توصیه می شود. این گروه برای استحکام استخوان ها و دندان ها ورشد و سلامت پوست لازم است.
نکات مهم دراستفاده از گروه شیر و لبنیات
۱- حتی الامکان از شیرهای پاستوریزه کم چربی (۵/۲ درصد یا کمتر) استفاده شود.
۲- در صورت دسترسی نداشتن به شیر پاستوریزه به شیر تازه مقداری آب اضافه شود و به مدت یک دقیقه جوشانده شود.
۳- حتی الامکان از پنیرهای تهیه شده از شیر پاستوریزه استفاده شود.
۴- پنیر تازه را باید به مدت حداقل ۲ ماه در آب نمک نگهداری کرد و سپس مصرف کرد.
۵- بستنی های تهیه شده از شیر پاستوریزه و یا جوشیده مصرف شود.
۶- حتما” قبل از مصرف هر نوع کشک باید مقداری آب به آن اضافه کرد و حداقل ۱۰-۵ دقیقه در حال به هم زدن جوشاند.
گروه گوشت، حبوبات، مغزها و تخم مرغ
انواع مواد این گروه عبارتند از:
گوشت های قرمز (گوسفند و گوساله) گوشت های سفید (مرغ، ماهی و پرندگان) امعاء و احشاء (جگر، دل، قلوه، زبان و مغز)، تخم مرغ، حبوبات (نخود، لوبیا، عدس، باقلا، لپه و ماش) و مغزها (گردو، بادام، فندق، پسته و انواع تخمه).
مواد مغذی مهم: پروتئین، آهن، روی و بعضی از انواع ویتامین های گروه B
واحد اندازه گیری: هر واحد از این گروه برابر است با ۶۰ گرم گوشت لخم پخته (دو قطعه خورشتی) یا دو عدد تخم مرغ و یا یک لیوان حبوبات پخته (معادل نصف لیوان حبوبات خام) یا یک لیوان انواع مغزها (گردو، قندق، بادام، پسته و تخمه)
مقدار مصرف: برای افراد بزرگسال و سالم مصرف روزانه، ۳-۲ واحد از این گروه توصیه می شود. این گروه برای رشد، خون سازی و سلامت دستگاه عصبی لازم است.
نکات مهم در استفاده از گروه گوشت، حبوبات، مغزها و تخم مرغ
۱- پیش از پختن گوشت قرمز تا حد امکان چربی قابل رویت آن جدا شود.
۲- قبل از طبخ گوشت مرغ، پوست آن جدا شود، زیرا حاوی چربی فراوانی است.
۳- تا حد امکان از سرخ کردن گوشت خودداری شود.
۴- مغز، زبان، کله پاچه حاوی کلسترول بالایی است، تا حد امکان مصرف این گونه مواد غذایی محدود شود.
۵- برای طبخ گوشت یخ زده باید بلافاصله بعد از خارج کردن از فریزر آن را پخت. اگر به هر دلیلی لازم است گوشت از حالت یخ زده خارج شود، ۲۴ ساعت قبل از طبخ باید آن را از فریزر خارج و در یخچال نگهداری نمود.
۶- بهتر است بیشتر از گوشت های سفید مانند مرغ و ماهی به جای گوشت قرمز استفاده شود.
۷- برای بزرگسالان سالم مصرف حداکثر ۵-۴ تخم مرغ در هفته به شکل ساده یا داخل کوکو و املت منعی ندارد. در صورت ابتلا به هایپرکلسترولمی، دیابت، سابقه فشارخون بالا و چاقی حداکثر تعداد تخم مرغ مجاز ۳ عدد در هفته می باشد.
۸- مصرف حبوبات به علت دارا بودن فیبر و پروتئین زیاد، توصیه می شود.
۹- انواع مغزها (گردو، فندق، بادام و پسته) میان وعده های مناسب برای تامین پروتئین، انرژی و برخی از مواد مغذی مانند آهن هستند.
۱۰- بهتر است مغزها (گردو، فندق، بادام و پسته) به شکل خام استفاده شود و در صورت استفاده از نوع بو داده، به شکل کم نمک مصرف شود.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
گروه متفرقه:
این گروه شامل انواع مواد قندی و چربی ها است. توصیه می شود افراد بزرگسال در برنامه غذایی روزانه از این گروه کمتر مصرف کنند.
انواع مواد غذایی این گروه عبارتنداز:
الف- چربی ها (روغن های جامد و روغن های مایع، پیه، دنبه، کره، خامه، سرشیر و سس های چرب مثل مایونز)
ب- شیرینی ها و مواد قندی (مثل انواع مربا، شربت، قند و شکر، انواع شیرینی های خشک و تر، انواع پیراشکی، آب نبات و شکلات)
پ- ترشی ها، شورها و چاشنی ها (انواع ترشی و شور، فلفل، نمک، زردچوبه، دارچین و غیره)
ت- نوشیدنی ها (نوشابه های گازدار، چای، قهوه، انواع آب میوه های صنعتی و پودرهای آماده مثل پودر پرتقال و غیره)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
یارو قاضی میشه ، یکی میره پیشش میگه من از همسایه ام
شکایت دارم ، یه من گفته گه نخور
قاضی هم میگه : غلط کرده ، برو بخور .به کسی چه مربوطه ؟!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
معلم انشاء به بچه ها میگه موضوع انشاء این دفعه اینه که :
اگر مدیرعامل بودید چه میکردید ؟
بعد میبینه همه تند و تند و با هیجان شروع کردند ،
به نوشتن بجز یک نفر که نشسته و داره از پنجره بیرون رو تماشا می کنه ،
معلمه ازش میپرسه : چرا تو هیچی نمینویسی ؟
بچه میگه : منتظرم تا منشی ام بیاد !
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
مناجات بعد از طلاق:
یارب ان نوگل خندان که سپردی به منش انقدر لوس و ننر شد که سپردم به ننش
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
سلام من یک بوس کوچولو هستم می تونم چند لحظه روی لپ شما استراحت کنم
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
برای عشق تو در قلبم سه کوه ساختم اولی کوه وفا دومی کوه صداقت سومی....... کوهی که هر وقت بهم گفتی دوست ندارم از اون بندازمت پایین
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
من تو این دنیا سه تا دوست دارم …خورشید ،ماه و تو . اولی رو واسه
خودم دومی رو واسه شبام ولی تو رو واسه تک تک لحظه هام می خوام
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
-من تورو فقط 15 تا دوست دارم!!!به اندازه یه 7 آسمون 7 دریا و یک دنیاااااا
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شناختم فهمیدم عشق 3 بخشه:اتشه دیدنه تو…. شوقه با تو بودن….و اندوهه بی تو بودن!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
-عاشقت هستم اگر چه هدفی بیهوده ست دوستت دارم اگر چه سخنه تکراری است
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
من غریبه ی دیروزم.اشنای امروز.و فراموش شده ی فردا..پس در اشنایی امروز مینگرم تا در فراموشی فردا یادم کنی
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
عشق با غرور زیباست ولی اگر عشق را به قیمت فرو ریختن دیوار غرور گدایی کنی... آن وقت است که دیگر عشق نیست صدقه است
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
نمی دانم که دانست او دلیل گریه هایم را؟ نمی دانم که حس کرد او حضورش در سکوتم را؟ و می دانم که می دانست ز عاشق بودنش مستم وجود ساده اش بوده که من اینگونه دل بستم
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
قلب من کوچک بود...عشق تو لیک بزرگ..من ز اندازه قلبم بیرون...عاشقت بودم و از عشق تو سرشار ولی...سالیان بسیار ...مانده ام عاشق تو...تا که اندازه این عشق ترا...در دلم جای دهم...و هنوزم بامید...عاشقت خواهم بود...گرچه تو رفتی و دل تنها شد...گرچه این عشق بدون تو غمی بر ما شد
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تارغرور بر دروازه محبت تنیدن و چه فاصله کوتاهی است تا انتهای مرز بودن......
سوگوار مرگ لحظه های دیروز بودن چاره کار نیست
معجزه تبسم را امتحان باید کرد
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
می رسد روزی که بی من روزها را سر کنی... می رسد روزی که مرگ عشق را باور کنی...
می رسد روزی که تنها در کنار عکس من قصهء عشق کهنه ام را مو به مو از بر کنی...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
-می رسد روزی که بی من روزها را سر کنی... می رسد روزی که مرگ عشق را باور کنی... - می رسد روزی که تنها در کنار عکس من قصهء عشق کهنه ام را مو به مو از بر کنی...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
همیشه رفتن بهترین نیست همیشه ماندن ان حضور ناب نیست گاهی میان رفتن و ماندن هیچ فرقی نیست دلتنگم؟باشد. او را نمی بینم ؟باشد. اصل درست این است که عزیزان ما در خانه ی دل ما جای دارند