آش کشک سنندج
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
مواد لازم:
گوشت گوسفند 500 گرم
برنج 3 فنجان
نخود 1 فنجان
پیاز داغ عسلی 3 قاشق سوپخوری
نعناع 2 قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز 1 عدد
شوید یا شبت 100 گرم
جعفری ساطوری شده 100 گرم
گشنیز 100 گرم
مرزه 100 گرم
سبزی کوهی یا کاشمه قدری
کشک 1 فنجان
دارچین 1 قاشق مرباخوری
گلپر 1 قاشق مرباخوری
گل محمدی 1 قاشق مرباخوری
جوز هندی 1 قاشق مرباخوری
تخم گشنیز 1 قاشق مرباخوری
رازیانه 1 قاشق مرباخوری
زیره 1 قاشق مرباخوری
تخم مرغ 1 عدد
زردچوبه قدری
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه:
گوشت ران گوسفند باشد، برنج خرد و شسته باشد، پیاز سرخ شده باشد، نعناع تفت داده شده یا در اصطلاح نعناع داغ باشد، سبزی معطر باشد، سبزی کوهی در صورت موجود بودن کاشمه باشد، کشک ساییده باشد، ادویه شامل دارچین، گلپر، گل محمدی، جوز هندی، تخم گشنیز، رازیانه و زیره باشد که همگی پودر شده اند.