.:: انگور میوه ای انرژی زا و درمانگر بسیاری از بیماریها ! ::.
+ـ+ـ+ـ+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
انگور میوه بسیار مفیدی است که خاصیت قلیایی دارد و باعث قلیایی شدن خون می شود. از این لحاظ هر یک کیلوی آن معادل یک لیتر آب معدنی است. این میوه شامل ویتامینهای آ، ب و ث و نیز دارای مقداری منیزیم، کلسیم، آهن، فسفر، پتاسیم و آلبومین است. همچنین به علت وجود مواد قندی زیاد انرژیزا است و حرارت بدن را تامین میکند. امروزه در طب درمانهای طبیعی از رژیمهای مختلف انگور استفاده میکنند. همچنین این میوه را برای درمان بیماریهای یبوست، عوارض رماتیسم، کمخونی و حتی پیشگیری از سرطان سودمند میدانند. انگور هم لاغر کننده است و هم چاق کننده، بدین گونه که خوردن انگور به تنهایی (از صبح تا ظهر) لاغر کننده است و اگر آن را همراه با غذا میل کنید چاق کننده است. یکی از خواص انگور، صاف کننده و مولد خون بودن آن است. انگور قند خون را نیز تنظیم میکند. به علاوه انگور قرمز برای تصفیه خون و خون سازی از انگور سبز هم بهتر است. البته افرادی که قند خون پایین دارند میتوانند از انگور بهره زیادی ببرند.
+ـ+ـ+ـ+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
انگور یکی از میوههای ضد سرطان شناخته شده است و این بخاطر خواص ضد عفونی کنندگی آن است. افرادی که در دوره نقاهت یک بیماری هستند و یا ضعف عمومی بدن دارند و در نتیجه قدرت دفاعی بدن آنها کم شده است، سعی کنند از انگور به مقدار زیادی استفاده کنند.
انگور پتاسیم زیادی دارد که به جبران ضعف بدن کمک میکند. به علت داشتن پتاسیم، مقوی قلب و یک داروی موثر برای کم خونی است زیرا دارای آهن، منگنز و منزیم بوده و در کنترل فشارخون موثر است. افراد مبتلا به ناراحتیهای قلب و اعصاب میتوانند آب آن را نیز در طی روز بنوشند.
انگور برای سلامتی قلب، ریه و کلیه نافع است و به علت داشتن املاح و مواد سلولزی، ملین و مدر بوده و برای مبتلایان به اوره بالای خون (نقرس) مناسب و سازگار است و یبوست که عوارض آن بیاشتهایی، نفخ، سردرد، تشنگی مفرط و بدبویی دهان است با خوردن آب انگور تازه برطرف میشود.
علاوه بر این که انگور در درمان یبوست و التهاب معده و رودهها موثراست؛ بسیار مقوی و مغذی است، خون را تصفیه، سینه و ریه را صاف و تمیز میکند. انگور همچنین در درمان سل ریوی و سیاه سرفه موثر است و برای درمان اسهال خونی از انگور استفاده می شود.
همچنین برای درمان نقرس بسیار مفید است. افرادی که معده ضعیف دارند باید انگور را بدون پوست بخورند زیرا پوست آن دیرهضم بوده و موجب دل درد، نفخ و عوارض دیگر میشود.
انگور بهترین میوه برای کسانی است که می خواهند لاغر شوند و بدن خود را از اسید اوریک، سنگهای صفراوی و مسمومیتهای مزمن (مسمومیت از سرب یا جیوه ) پاک کنند. رژیم آب انگور برای مبتلایان به سل ریوی و بواسیرمفید است، برای تقویت و طراوت پوست و همچنین روشن کردن رنگ پوست، آب انگور تازه را می توان استفاده کرد.
شیره انگور خاصیت ملین دارد. برگ آن مقوی و قابض و دم کرده آن مدر است.
آبغوره آن در رفع اورام مخاط لثه و دهان و سرکه حاصله از تخمیر دانه انگور در تسکین خارش پوست و جلوگیری از خونریزیها به کار میرود و دانههای خشک آن صفرا و بلغم را دفع و پی را محکم کرده خستگی را رفع و حالت انبساط بوجود میآورد. در همه حال انگور و برگ و شیره و دانههای خشک شده و دانههای نارس (غوره ) و دانه تخمیر شده (سرکه ) مصرف غذایی دارند.