آمار
تبلیغات کلیکی سامانه گوگل پلاس و افزایش بازدید
چتروم جرقه ایرانی باکس کارت شارژ به قیمت دولتی و نمایندگی ایرانسل و همراه اول
کیک بادام - گروه اینترنتی جرقه ایرانی
X
تبلیغات
رایتل

گروه اینترنتی جرقه ایرانی

عاشقانه-خبری اس ام اس اهنگ موزیک شعر ادبی بهداشتی خدماتی-خفن-عکس-موبایل
پنج‌شنبه 25 فروردین‌ماه سال 1390

کیک بادام

کیک بادام

مواد لازم برای ۴۰ قطعه:

پوست رنده شده یک لیمو
آرد دو پیمانه
بیکینگ پودر نصف قاشق چای‌ خوری
بادام‌ با پوست دوم ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۶ عدد
شکر یک پیمانه

طرز تهیه:

* شکر، تخم‌ مرغ و پوست رنده شده ی لیمو را درون کاسه ی بزرگی ریخته و با همزن برقی آن ‌ها را با هم خوب مخلوط کنید تا رنگ مخلوط روشن ‌تر شده و غلیظ شود.
* مخلوط فوق را درون مخلوط آرد، بیکینگ پودر و بادام بریزید.
* خمیر حاصله را با استفاده از دست‌، کمی ورز دهید تا نرم شود.
* خمیر را از وسط به دو نیم تقسیم کنید(۲۵ سانتی ‌متر طول و ۵ سانتی ‌متر عرض).
* خمیر‌ها را با فاصله کنار هم روی کاغذ مخصوص پخت، درون سینی فر قرار داده و آن‌ ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که سفت و طلایی رنگ شوند،‌ حرارت دهید.
* خمیرها را از فر خارج کرده و حدود یک ساعت آن ‌ها را در جایی قرار داده تا خنک شوند.
* فر را روی ۱۴۰ درجه سانتی ‌گراد از پیش گرم کنید.
* همان طور که خمیرها در حال خنک شدن هستند،‌ با استفاده از یک چاقوی تیز و نازک،‌ آن ‌ها را به ضخامت نیم سانتی‌ متر برش دهید.
* برش ‌ها را روی سینی فر قرار داده و آن ‌ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه حرارت دهید و یک بار برگردانید.
* آن‌ ها را از فر خارج کرده و بگذارید کاملا خنک شوند.
* فر را روی دمای ۱۷۰ درجه ی سانتی‌ گراد از پیش گرم کنید و درون سینی فر، کاغذ مخصوص شیرینی را قرار دهید.