آمار
تبلیغات کلیکی سامانه گوگل پلاس و افزایش بازدید
چتروم جرقه ایرانی باکس کارت شارژ به قیمت دولتی و نمایندگی ایرانسل و همراه اول
دستور تهیه سس کچاپ خانگی!!!!! - گروه اینترنتی جرقه ایرانی
X
تبلیغات
رایتل

گروه اینترنتی جرقه ایرانی

عاشقانه-خبری اس ام اس اهنگ موزیک شعر ادبی بهداشتی خدماتی-خفن-عکس-موبایل
جمعه 17 دی‌ماه سال 1389

دستور تهیه سس کچاپ خانگی!!!!!

دستور تهیه سس کچاپ خانگی!!!!!

مواد لازم:
گوجه فرنگی رسیده: 24 عدد (حدود 2 کیلوگرم)
پیاز بزرگ: یک عدد
فلفل‌دلمه‌ای قرمز بزرگ: یک عدد
دانه خردل: یک قاشق مرباخوری
فلفل شیرین: یک قاشق مرباخوری
دارچین: یک چوب
شکر قهوه‌ای: یک لیوان
نمک: یک قاشق غذاخوری
سرکه سیب: یک و نیم لیوان
پاپریکا (نوعی فلفل قرمز): یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
گوجه فرنگی‌ها را پوست بکنید و پس از در آوردن قسمت‌های داخل، آنها را خرد کنید. پیاز را نیز خرد کنید، دانه‌های فلفل‌دلمه‌ای را هم در بیاورید و خرد کنید. حالا گوجه فرنگی، پیاز و فلفل‌دلمه‌ای را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شود. سپس مواد را در مخلوط‌کن ریخته و به صورت پوره در بیاورید. حالا پوره آماده شده را مجدد به ظرف برگردانید و به مدت یک ساعت روی حرارت زیاد قرار دهید تا غلیظ شود و حجم آن به نصف مقدار اولیه کاهش پیدا کند. حالا در پارچه‌ای تمیز دانه‌های خردل، فلفل شیرین و چوب دارچین را قرار داده، سر آن را ببندید و سپس در پوره قرار دهید. در این مرحله، شکر و نمک را نیز به مواد اولیه اضافه کنید و بگذارید مواد روی حرارت کم در حالی که مرتب آن را به هم می‌زنید به مدت 25 دقیقه بپزد. سپس سرکه سیب و پاپریکا را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود.